Opvangsoorten

OPVANGSOORTEN

Groep - Dolfijntjes
Groep - Pinguïns
Groep - Goudvisjes
Groep - Ijsbeertjes
Groep - Zeepaardjes

Groep

Leeftijdscategorie

Dolfijntjes

6 weken tot 1,5 jaar

Pinguïns

1 jaar tot 2 jaar

Goudvisjes

1,5 jaar tot 2,5 jaar

IJsbeertjes

2,5 jaar tot 4 jaar

Zeepaardjes

2,5 jaar tot 4 jaar

DAGOPVANG


In onze dagopvang bieden onze professionele leidsters kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar een warme en liefdevolle verzorging in een vertrouwde omgeving. Dit doen wij volgens een vast dagritme, dat zoveel mogelijk aansluit op het dagritme van thuis.

 

In onze horizontale groepen worden kinderen samen met hun leeftijdsgenootjes opgevangen door vaste leidsters. Uw kindje ziet elke dag bekende gezichten. Dit zorgt voor structuur en geeft uw kindje een gevoel van vertrouwen en veiligheid.

 

Onze dagopvang is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf 07.30h tot en met 18.15h.


Groep - Zeesterren
Groep - Grote Walvissen

Groep

Leeftijdscategorie

Zeesterren

4 jaar tot 8 jaar

Grote Walvissen

6 jaar tot 12 jaar

BUITENSCHOOLSE OPVANG


In onze buitenschoolse opvang bieden onze ervaren en gediplomeerde pedagogisch medewerkers kinderen vanaf 4 jaar een veilige en vertrouwde omgeving waarin hun ontwikkeling wordt gestimuleerd. Joesboef werkt nauw samen met basisscholen in de directe omgeving.

 

Uw kind wordt door één van onze pedagogische medewerkers opgehaald van school. Onder begeleiding van de juf komt uw kind veilig aan bij onze buitenschoolse opvang.

 

Hier worden zij samen met leeftijdsgenootjes warm en enthousiast opgevangen. Ook tijdens schoolvakanties vangen wij uw kind graag op.

 

Onze buitenschoolse opvang is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf 14.30h tot en met 18.15h. Tijdens de schoolvakanties is onze buitenschoolse opvang dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf 07.30h tot en met 18.15h.

.